tiistai 11. marraskuuta 2014

STD - Mission Completed

Kuten eilen jo mainitsin, on kauden ekat häämessut korkattu.
Olikin todella mukava reissu! Seura oli mahtavinta ikinä, kiitos tytöt!

Matka alkoi jo 7.35 lauantai-aamuna, kun hyppäsimme OnniBussiin. Jalkatilaa on vähän hintsusti, mutta muuten oli kiva bussi ja edullinen, 10€ suuntaansa per nassu, suosittelen!
Tosin, jos olisin varannut liput aikaisemmin, olisimme päässeet halvemmalla, mutta sitä en tiennyt, joten pari euroa tuli takkiin.

Pienen harhailun jälkeen päädyimme Kaapelitehtaalle, bussi jätti meidät Ruoholahteen.
Ensi töiksemme menimme yläkertaan katselemaan pukuja ja kirppispöytiä, joita oli harmittavan vähän. Pöydillä oleva tavara ei oikein ollut minun juttuni, värit eivät oikein täsmänneet. Jollain oli söpöt lepakkotuikkukipot, mutta ne olisivat sopineet kyllä paremmin Halloweeniin, kuin häihin.

Tämä ei ollut käytetty, vaan Valkoisen Kreivittären puku. Ihana, come to mama! Ai mut mullahan on jo puku...
Menimme etsimään asusteita ja kaasojen mekkoja Jotain Käytettyä-osastolle ja siellä sitten vähän venahti... Kaasoni bongasi muutaman puvun ja pienen yllytyksen jälkeen meni sovittamaan. Kumpikaan puvuista ei sitten sykähdyttänyt, mutta myyjä vihjaisi puvusta, joka saattaisi sopia ja kaasoni suostui sitä kokeilemaan. Se oli kuulkaa täydellinen, selkä oli upea ja kolttu sopi kyllä kantajalleen, kuin nenä päähän! Arvatkaa lähtikö puku mukaan? KYLLÄ!
Mutta se on minun kakkospukuni sitten, jos kaasoni avokki kysyy. Koska he eivät ole edes kihloissa vielä, vaikka ovat olleet vuosia yhdessä. Mies oli kyllä sanonut, että jos löytää puvun, niin voi sellaisen ostaa... Ihan selvä vihje!

Myös veljeni kihlattu, eli tuleva kälyni innostui sovittamaan pukuja ja löysi omansa.
Puku on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Jännä miten erillaiset puvut sopivat tietylle ihmiselle ja toiselle ei voisi kuvitellakkaan. Minä en näkisi itseäni kummankaan puvussa, vaikka heille ne sopivat täydellisesti. Ihanaa, että kaikki ovat erillaisia. :)
Hetken aikaa minä siis suhasin kahden sovituskopin väliä ja esitin mielipiteitä.
Oli hienoa todistaa teidän molempien tärkeää hetkeä. :)


Upeita kakkuja by The Art Cakes
Kiertelimme vähän alhaalla, maistelimme kakkua ja toinen kaasoista poroa ja sitten päätimme lähteä syömään. Pyörähdimme Martinassa syömässä ja takaisin messuille. Kello oli siinä vaiheessa kahden ajat ja pahin ryysis oli kyllä poistunut, osastoilla oli jopa tilaa.

Yläkerrassa oli alkanut huutokauppa ja menimme sinne kärkkymään.
Rahat menivät Naisten Pankin hyväksi ja vaikka en ollut koko huutokauppaa oikeastaan edes huomannut, niin tulipa sitten jotain ostettua. En tosin huutanut sitä, vaan ostin jälkikäteen, upean Ninkan korusetin, jossa korvikset ja kaulakoru, mustana tietty.
Kaasoni, joka osti puvun, huusi itselleen upeat Rainbow Clubin korkkarit huikeilla timanteilla!
40€ värjättävistä kengistä, ei paha.
Myynnissä olisi ollut myös todella hieno iltapuku, satasen lähdöllä! Vähän jäi harmittamaan, etten tajunnut kokeilla sitä, olisihan siitä saanut itselleen juhlamekon moniin juhliin, uniikin ja halvalla!
Harmittavan vähän ihmiset huusivat mitään, rahat menivät kuitenkin hyvään tarkoitukseen.

Huusin tämän setin, en vain saa siitä keinovalossa kunnon kuvaa kotona. Kuva lainattu Ninkan sivuilta.
Kiertelimme messuilla vielä jonkun aikaa, osallistuimme arvontoihin, ostin The Art Cakesin osastolta vaahtokarkkeja, nam! Varsinkin omena-kardemumma on suosikkini. Mieskin tykkäsi, ties vaikka häihin näitä tilaisimme. Kävimme myös kuuntelemassa juhlat.fi sekä Video-Timon höpötykset esiintymislavalla. 

NamNam!
Poikkesin myös Ninkan osastolla tervehtimässä Ninaa. 
Kerroin, että huusin sen toisen korusetin, enkä ehtinyt edes rasiaa kaivamaan esiin, kun Nina jo totesi "sen mustan". Sanoi, että hänellä on meedion kykyjä, kun kysyin, että mistäs sen tiesi? Huudettavanahan oli siis kaksi samanlaista settiä, musta ja kirkas. Olenko jotenkin ennalta arvattava?

Tuota kirjarasiaa olen salaa haaveillut. Enkä edes tiedä mihin laittaisin sen...

Trilogian puku, tuo Rihanna-jakku on aivan upea! Ja mikä parasta, sitä saa myös mustana. :)
Messut vetelivät viimeisiään ja niin mekin. Menimme läheiseen cittariin iltapäiväjäätelölle (mikä dietti?) ja sitten venailemaan bussia. Kotona kahdeksan aikaan, eli koko päivä meni, mutta kivaa oli!

Yhtään bloggaajaa en nähnyt, se jäi vähän harmittamaan, mutta toivottavasti teillä muillakin oli onnistuneet messut. :)

4 kommenttia:

  1. Pitää tulla oikomaan pieni väärinkäsitys. Tuo kuvasaaliisi ensimmäinen puku ei ole Revelationsin, vaan Valkoisen Kreivittären Helmiä -kokoelmasta. Oltiin siinä niin vierekkäin, ja meillä Johannan kanssa on aina ollut korsetit lähellä sydäntä (et ikinä voisi kuvitella, miten pitkään kumpikin on niissä merkeissä liikkunut), etten sinänsä ihmettele lainkaan sekaannusta. Ihanaa, että Johannakin sai vähän omaa kädenjälkeään esiin pitkästä aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen siitä saa, kun luottaa hataraan muistiinsa. Aina pitäisi kirjoittaa ylös, että mistä osastolta otti kuvan.
      Kiitos, kun korjasit, upeita pukuja teillä molemmilla! :) Korsetit on kyllä <3.

      Poista
  2. Ooohhoh, sinähän oot ku mikäki onnenamuletti ku kaikki näyttää löytävän pukunsa sun seurassa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään, jopa sellaiset, joita ei ole edes kosittu. ;)

      Poista

Sano nyt sinäkin jotain.